Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlkokulu
Kemaliye Kasabası Alaşehir/Manisa

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen; öğrenmeyi öğrenen, okuyan, araştıran, sorgulayan, zamanı iyi yönetebilen, doğayı seven, bilimin gelişmesi için çaba gösteren sanatta, sporda, bilimde ve her alanda ülkemizin adını yükseltmek isteyen Nesillerin yetiştirildiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında bir üst öğrenime hazırlandığı, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “ETKİLİ OKUL” olmaktır.

MİSYON

Biz Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Kurumları olarak;Ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, topluma karşı verimli fertler yetiştirmek; çağa yön veren; yeniliğe açık; değerlerimizi davranışa dönüştüren; okul içinde ve dışında sergiledikleri davranışlarla örnek öğrenciler olmalarını sağlamak için varız.

NORMAL

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 18 KM, İL MERKEZİNE 100 KM MESAFEDEDİR.

Kemaliye Kasabası